Cecilie Kavli

Født 1863. Dødsår ukjent
Norsk diakonisse. Bestyrerinne ved pleiehjemmet i Geitmyrsveien der Laura Munch bodde en periode.

Cecilie Kavli er omtalt i følgende tekster

Munchmuseet, MM K 4599.   Brev fra Karen Bjølstad. Datert [??].[??].1915. Se s. 2
«været ude om Dagen noget, og tænker snart at besøge Laura. – I disse urolige Tider, med sine truende Farer af Streik og Opløp, har det været en saadan Tryghed at vite hende under Beskyttelse deroppe paa Pleiehjemmet af Søster Cecilie. – – Heldigvis blier der ingen Generalstreik. – Vor Vært, Bygmester Hansen har maattet stanse Arbeidet, da Bygge-streiken hol- der sig udover. –»
Munchmuseet, MM K 4879.   Brev fra Inger Munch. Datert 13.09.1932. Se s. 2
«Jeg hadde en umåtelig arbeidskraft, først kjempet jeg med mine umulige spillefingre inntil jeg fikk for en stor del bukt med dem, og så satt jeg i 36 år ihærdig med elever; på samme tid fikk vi de hyggeligste breve fra dig, de var full av omhu for os alle, tante og jeg var henrykt når de kom. Andreas har osså hat mange hyggelige stunne med sine mange interesser. Og det endte så bra med Laura, hun blev som et lam, og søster Cecilie sa til mig: når enden er god er alting bra. Andreas fikk osså en god ende. Det er nok en masse familier som har det elendigt, og hvis medlemmer kan skeie ut og ende ynkeligt, tross ingen nervøsitet i familien. Tante sa så ofte at der var»
Munchmuseet, MM K 5358.   Brev fra Inger Munch. Datert 29.12.1926. Se s. 2
«faat værelse hos søster Cecilie. Hun bodde i 4 etage med jern- trapper. Jeg skrev til hende og sendte et par fotografier av tante, som hun var meget begeistret for, og søster C. syntes det var så morsomt at se tante, som hun har hørt saa meget om. Jeg er stadig i bedring og vil nu gaa ud. Tante er henrykt over blomstene Ser paa dem med luppe. De staar like pent. De staar ved siden av hverandre, Lauras hvide klokker og dine røde blomste.»